Dressoir model Osim - Wit en Grijs

Kleuren:
€ 328,99
Nu 279,64€
15_product

Beschikbaar vanaf 31 08 2024

Bezorging

Levering gratis.

Levering op de begane grond. De bezorger brengt het niet naar boven.

Retouren

Controleer de staat van het product op het moment van levering, zonder de verpakking kapot te maken en vóór het in elkaar zetten van het meubel. Mocht er schade zijn, neem contact met ons op binnen 24 uur na levering.

Eenmaal het product ontvangen, heb je 14 kalenderdagen het recht om het product terug te sturen. Verdere informatie

Montagehandleiding en productinfo

Dit strak afgewerkte dressoir geeft iedere kamer een stukje extra moderniteit. Dressoir Osim heeft in totaal zeven opbergvakken, genoeg ruimte voor je spullen dus. Het model heeft twee grote deuren en drie lades. Deze werken allemaal met een handig druk- en kliksysteem. De structuur, de deuren en de laden van dit dressoir zijn gemaakt van PVC in hoogglans. Dit zorgt ervoor dat alle randen van dit product mooi afgerond zijn.

De LED-verlichting, bovenin het meubel, is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. De verlichting is te veranderen in maar liefst 16 verschillende kleuren. In welke stemming je ook bent, er is altijd wel een kleur die er bij past.

Instructies: PDF

Materialen van het Dressoir:

Hoogglans PVC

Afmetingen van het Dressoir:

Breedte: 150 cm
Hoogte: 80 cm
Diepte: 40 cm

Let op:

Het product wordt ongemonteerd geleverd. Maar met behulp van de meegeleverde handleiding zet je het meubel gemakkelijk en snel in elkaar!