Schoenenkast Paola wit en sonoma

Kleuren:
€ 118,99
Nu 113.04€
10_product

184 in stock

Bezorging

Levering gratis.

Levering op de begane grond. De bezorger brengt het niet naar boven.

Retouren

Controleer de staat van het product op het moment van levering, zonder de verpakking kapot te maken en vóór het in elkaar zetten van het meubel. Mocht er schade zijn, neem contact met ons opbinnen 24 uur na levering.

Eenmaal het product ontvangen, heb je 14 kalenderdagen het recht om het product terug te sturen. Verdere informatie

Montagehandleiding en productinfo

Kenmerken Halmeubel:Heb je een meubel nodig voor het opbergen van je schoenen in de hal of gang? Dan is dit meubelstuk ideaal voor jou!

Deze schoenenkast voor in de hal valt op door zijn eenvoud en moderne uitstraling. De kast heeft twee laden die open te klappen zijn en daarboven een kleine lade die perfect is voor het opbergen van kleine spullen zoals je sleutels, bril of portemonnee. Daar weer boven is de kast voorzien van een glazen plaat met LED-verlichting. Met dit meubelstuk maak je direct indruk wanneer gasten je huis betreden!

De structuur en de fronten van Schoenenkast Paola wit en sonoma zijn gemaakt van melamine. De kast beschikt over metalen handgrepen.

Instructies: PDF

Materialen Halmeubel:

Structuur van mat melamine.
Fronten in glanzend melamine.
De kast beschikt over metalen handgrepen.

Afmetingen Halmeubel:

Hoogte: 105 cm
Breedte: 89 cm
Diepte: 23 cm

Het product wordt ongemonteerd geleverd. Maar is met behulp van de meegeleverde gebruiksaanwijzing gemakkelijk in elkaar te zetten!
Info