Bed Alessia Zwart

Bed Alessia Zwart

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Dit model is een fantastisch zwart tweepersoonsbed met golvende lijnen, die zeker dé blikvang van je slaapkamer zal zijn. Dit bed is het bewijs dat een goed design en een lage prijs niet haaks op elkaar hoeven staan. Dit bed is een van de paradepaardjes op onze website.

Bedden hebben een hoop meer taken dan enkel slapen en rusten, al zijn dit wel de belangrijkste. Maar bijvoorbeeld ook om te lezen, TV te kijken of om intieme momenten in door te brengen.

Dit wit-gekleurde model straalt zowel elegantie als design uit. Het is niet zomaar een meubelstuk, het is je bed. Daarom is het goed om een bed te hebben dat opvalt als je je kamer binnenkomt.

Bij dit model hoort ook een matras, met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding. Het matras is stevig maar past zich subtiel aan aan de rondingen van je lichaam. Het verminderd de drukpunten op de plaatsen waar zich het meeste gewicht bevindt. Kies de andere bedaccessoires zoals lakens, dekbedden en kussens zorgvuldig uit. Het hele pakket is belangrijk en draagt bij aan een goede en welverdiende nachtrust.