Bed Parisina Wit

Bed Parisina Wit

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Bed Parisina is een origineel tweepersoonsbed dat het middelpunt van de aandacht zal zijn in je slaapkamer. Dit model heeft een moderne uitstraling met LED-verlichting verwerkt in het hoofdeinde. Het is zonder twijfel een van de favoriete producten van onze klanten.

Het bed is mooi. Ja, heel mooi. Maar daarnaast biedt het bed een extra opbergruimte onder de lattenbodem. Je kunt er van alles in opbergen, zoals: lakens, dekbedden, zomerdekens, etc. Alles wat je er opbergt zal niet te zien zijn, zodat je de orde in je slaapkamer bewaart. Een ideaal bed voor als je ruimte wil besparen.

De opbergruimte onder de lattenbodem is erg gemakkelijk te openen. Met één beweging heb je het bed opengeklapt. De gaszuigers zorgen ervoor dat de bedbodem en de matras omhoog blijven staan terwijl je jouw spullen in de ruimte opbergt.

Bij dit model hoort ook een matras, deze heeft een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding. Het matras is stevig maar past zich subtiel aan de rondingen van je lichaam aan. Het vermindert de drukpunten op de plaatsen waar zich het meeste gewicht bevindt. Het bed en het matras zullen ervoor zorgen dat jij 's nachts aan je welverdiende nachtrust toekomt.