GARANTIE

Onze producten hebben een garantie van 2 jaar, als bewijs van hun kwaliteit.


RETOURNEREN:

 • Voor al onze producten geldt een retourtermijn van 14 dagen. Dit gaat in vanaf de dag dat de producten worden ontvangen.

 • De retourzending dient altijd aan ons doorgegeven te worden, als dit akkoord is kan het product op eigen risico worden teruggestuurd.

 • In het geval van terugzending zijn de verzendkosten voor de koper, eveneens als andere aanverwante kosten:
          Calle Nieve, 34
          03006 Alicante
          Spanje

 • In geen geval kunnen producten worden geretourneerd die al gemonteerd zijn of niet meer in de originele verpakking zitten.

 • Zodra het product is gecontroleerd en is vastgesteld dat deze niet in elkaar is gezet, geen tekenen van verslechtering door gebruik vertoont en in originele staat verpakt is met alle toebehoren zal het volledige bedrag worden teruggestuurd naar de koper (exclusief de kosten van verzending).

 • In het geval dat het product wordt geretourneerd wegens fabricagefouten van het aangekochte product, dient de koper dit binnen twee dagen na ontvangst mede te delen aan de verkoper.

 • Inbeslagname door derden, beschadiging of verlies van de door de koper bestelde producten nadat de verkoper de producten heeft verzonden zal onderworpen zijn aan de verzekeringsvoorwaarden die overeenstemmen met het gekozen type van verzending, de verkoper kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke omstandigheden.

Wat wordt er gedekt door de garantie van het matras?

De garantie op het matras dekt fysieke defecten in het matras zelf. Het meest voorkomende probleem is doorzakken. Als het matras verder doorzakt dan een bepaald punt wanneer er niemand op ligt, is de garantie van toepassing. De Europese regelgeving over toleranties in de afmetingen van slaapproducten beschouwt een verlies van 10% van de matras-hoogte als normaal, of een afdruk in het matras daar waar het matras enkele uren is beslapen, vooral in de heupzone. De doorbuiging wordt meestal gemeten door een touwtje of een ander strak voorwerp in een rechte lijn over het oppervlak van de matras te spannen en met een liniaal de afstand van het touwtje tot het laagste deel van de doorbuiging te meten.

De garantie op het matras dekt ook veren die gebroken zijn of uit de zijkanten steken, het oppervlakteschuim als dit om welke reden dan ook verstoord is, de matras-naden als deze breken of andere dergelijke fysieke defecten.

Let op

 • Controleer altijd de staat van het bestelde product. 24 uur na ontvangst van het product worden geen retourzendingen wegens schade meer geaccepteerd.