GARANTIE

Onze producten hebben een garantie van 2 jaar, als bewijs van hun kwaliteit.


RETOURNEREN:

 • Voor al onze producten geldt een retourtermijn van 14 dagen. Dit gaat in vanaf de dag dat de producten worden ontvangen.

 • De retourzending dient altijd aan ons doorgegeven te worden, als dit akkoord is kan het product op eigen risico worden teruggestuurd.

 • In het geval van terugzending zijn de verzendkosten voor de koper, eveneens als andere aanverwante kosten:
          Calle Nieve, 34
          03006 Alicante
          Spanje

 • In geen geval kunnen producten worden geretourneerd die al gemonteerd zijn of niet meer in de originele verpakking zitten.

 • Zodra het product is gecontroleerd en is vastgesteld dat deze niet in elkaar is gezet, geen tekenen van verslechtering door gebruik vertoont en in originele staat verpakt is met alle toebehoren zal het volledige bedrag worden teruggestuurd naar de koper (exclusief de kosten van verzending).

 • In het geval dat het product wordt geretourneerd wegens fabricagefouten van het aangekochte product, dient de koper dit binnen twee dagen na ontvangst mede te delen aan de verkoper.

 • Inbeslagname door derden, beschadiging of verlies van de door de koper bestelde producten nadat de verkoper de producten heeft verzonden zal onderworpen zijn aan de verzekeringsvoorwaarden die overeenstemmen met het gekozen type van verzending, de verkoper kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke omstandigheden.

Let op

 • Controleer altijd de staat van het bestelde product. 24 uur na ontvangst van het product worden geen retourzendingen wegens schade meer geaccepteerd.
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
Accepteren Afwijzen Meer informatie