Slaapkamer

Slaapkamer

Stel een Aflopende Directie in

1-16 of 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

1-16 of 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ben je opzoek naar een kwaliteitsmeubel dat zal opvallen in jouw tweepersoons slaapkamer? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een bed, dressoir of nachtkastje te vinden die volledig aan jouw wensen voldoet en ook nog eens verrassend laag geprijsd is.

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting van een tweepersoons slaapkamer en het wordt op een gemakkelijk en snel bij jou voor de deur bezorgd. Wij bieden jou een groot assortiment aan bedden met een unieke stijl en een voordelige prijs. Ook hebben wij een groot assortiment aan nachtkastjes, dressoirs, matrassen en nog veel meer! Alles wat je nodig hebt om te genieten van een complete tweepersoons slaapkamer die uniek en stijlvol is ingericht

Vind hier dat ene meubelstuk dat je altijd al wilde hebben, tegen de beste prijs. Dit is hét moment om jouw slaapkamer een nieuwe look te geven zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. 

Stijlvolle slaapkamermeubels

Onze bedden vallen op door hun elegantie, originaliteit en opvallende details zoals bijvoorbeeld de LED-verlichting, kunstleer van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk de voordelige prijzen.

Extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een bed dat beschikt over een omhoog te liften lattenbodem. Ideaal voor je beddengoed, dekens of kussens.

Welke maten bieden we aan?

Onze bedden hebben verschillende afmetingen, we bieden eenpersoonsbedden aan in de maten: 90x190 cm, 120x190 cm en 135x190 cm. De tweepersoonsbedden die we aanbieden komen in de volgende maten: 150x190 cm, 160x190 cm, 160x200 cm en 180x200 cm.

Waarom bij ons bestellen?

Kies de slaapkamermeubelen die jij wil hebben en ze worden zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de online chat, Whatsapp of de telefoon.


Andere categorieën meubels die interessant voor je kunnen zijn: