Op zoek naar een tweepersoonsbed met matras?

Wij bieden jou een groot aanbod van tweepersoonsbedden met matras. Wij hebben een hoop verschillende voordelige modellen van design bedden gecombineerd met comfortabele matrassen. Zo maak je jouw kamer weer een stukje moderner! Bij het kiezen van tweepersoonsbedden moet je niet alleen kijken naar de breedte van de plaats waar het bed komt te staan, maar moet ook rekening worden gehouden met een marge van enkele centimeters om het bed te plaatsen. Bij al onze producten vind je een duidelijke afbeelding met alle werkelijke maten van het product. Al onze bedden met matras zijn gemaakt volgens de kwaliteitsnormen van MB Meubelen, dé online meubelwinkel voor jou!

Bedden met matras tegen de beste prijs

In deze categorie bieden wij jou design bedden inclusief matras tegen de beste prijs. Onze tweepersoonsbedden vallen op door de originaliteit, design en moderne extra's, zoals LED-verlichting of ingebouwde luidsprekers.

Nu is het moment om van je slaapkamer die speciale plek maken waar je altijd al van hebt gedroomd! Begin hier en vind een bed plus matras dat bij jou past tegen een fantastische prijs. En over dromen gesproken, wist je dat we ons tijdens onze slaap wel 60 keer kunnen omdraaien? Om een goede nachtrust te krijgen zijn er meerdere factoren waarmee je rekening moet houden, zoals het soort matras, de materialen van het matras, de temperatuur van de kamer, et cetera. Maar een van de belangrijkste factoren is het hebben van de juiste matras- en bedafmetingen.

Welke matrasmaten bieden wij aan?

Onze bedden met matrassen hebben verschillende afmetingen, we bieden eenpersoonsbedden aan in de maten: 90x190 cm en 120x190 cm. De tweepersoonsbedden bieden we aan in de volgende maten: 135x190 cm, 150 x190 cm, 160x190 cm, 160x200 cm en 180x200 cm. Denk eraan dat het kiezen van de juiste maat bed en matras belangrijk is voor een goede nachtrust.

Heb je genoeg ruimte in uw kamer? Schroom dan zeker niet om een zo breed mogelijk bed te kiezen. Als je alleen slaapt moet de minimumbreedte 90 cm zijn, als je met iemand anders slaapt raden we je aan om een minimale breedte van 150 cm te nemen.

Geniet van maximale rust met onze tweepersoonsbedden met matras

Tijdens je slaap is het de bedoeling dat je lichaam en geest volledig tot rust komen, zodat je weer vol energie de volgende dag tegemoet kunt. Hiervoor is een diepe en ononderbroken slaap nodig. Wij bieden een kwaliteitsmatras met een superieure stevigheid en 100% aanpassing aan het lichaam. De buitenstof van het matras is voorzien van microcellen die de rust reguleren en een juiste temperatuur garanderen, ook is het matras voorzien van anti-mijt, anti-geur, anti-bacterie, anti-mug en brandwerende behandelingen. De vulling is met natuurlijke vezels "PRO NATURE" zonder enige vorm van hars en 100% anti-vochtigheid.

Wanneer moet je jouw matras vervangen?

Experts raden aan dit maximaal om de 10 jaar te doen, met het oog op hygiëne en comfort. De materialen verslechteren na verloop van tijd, ze verliezen hun comfort-eigenschappen en garanderen niet langer comfort en hygiëne. Een matras in slechte staat kan pijntjes en een slechte slaaphouding veroorzaken. Is dit het geval bij jou? Doe jezelf een plezier en geef je kamer een make-over met onze bedden met matrassen!


Vind de beste meubelen online bij MB Meubelen: