Heb je net een bestelling geplaatst?

Allereerst, bedankt voor je aankoop bij MB Meubelen.

Na je aankoop bij MB Meubelen zal de bestelling snel worden verzonden. Wanneer wij jouw product verzenden ontvang je een SMS met een trackingnummer en de naam van de transporteur.

BELANGRIJK: In het geval dat jouw bestelling meerdere pakketen bevat, kan het zo zijn dat je deze in meerdere leveringen zult ontvangen.

“livraison-partielles"

Veel van onze producten komen worden in meerdere dozen geleverd. Het kan zo zijn dat je jouw bestelling op dezelfde dag op verschillende tijdstippen ontvangt, ofwel verdeeld over meerdere dagen.Wat moet ik doen als mijn product kapot of beschadigd aankomt?

Als een product dat jij hebt besteld beschadigd of kapot aankomt kun je deze weigeren bij de levering, dan sturen wij en nieuwe jouw kant op zodra we bericht krijgen van de leverancier. Mist er bijvoorbeeld een onderdeel, of is het product beschadigd in de doos? Stuur dan een email naar info@mbmeubelen.nl met gedetailleerde foto´s van het ontbrekende of kapotte onderdeel, stuur ons hierbij ook je bestelnummer en de nummers van de missende of kapotte onderdelen volgens de montagehandleiding. Dan lossen we het graag voor je op!Tips voor bij de montage:


Ga je beginnen met het monteren van ons dressoir model Luke A1 of Luke A2? Controleer dan goed of je de juiste scharnieren gebruikt. De scharnieren van de deuren aan de zijkant zijn namelijk anders dan voor de deur in het midden.
“bisagra"

Onze dressoir modellen Luke A1 en A2 en de vitrinekasten Luke V2, V3, V5 en V6 met een plaat van methacrylaat, dit zorgt ervoor dat je door jouw vitrinekast of dressoir heen kunt kijken. deze methacrylaat plaat wordt geleverd met een laag beschermfolie. Wij raden je aan om deze enigszins te verwarmen met behulp van bijvoorbeeld een föhn, zo komt de folie er een stuk gemakkelijker vanaf.

“cristal"

Contact

Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen of door telefonisch contact met ons op te nemen.
Ons telefoonnummer: 88888888
Ons e-mailadres: info@mbmeubelen.nl