Dressoirs

Dressoirs

Stel een Aflopende Directie in

1-16 of 89

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

1-16 of 89

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dressoirs vervullen een belangrijke rol in een woon- of eetkamer, dressoirs stellen ons in staat om bijvoorbeeld tafel- of eetaccessoires netjes op te bergen. En naast dat het als opbergruimte fungeert is het natuurlijk ook gewoon een mooie toevoeging aan je woon- of eetkamer. Dus naast het feit dat onze dressoirs praktisch zijn geven zijn, geven ze je kamer ook een moderne en stijlvolle uitstraling!

Afmetingen van dressoirs in de woon- of eetkamer

Dressoir zijn meestal niet klein qua omvang, ze zijn immers ontworpen om een groot aantal voorwerpen in op te bergen. Voornamelijk: borden, tafellakens, glazen, kopjes en andere attributen die nodig zijn om de tafel aan te kleden. Ze dragen bij aan het scheppen van orde en netheid in een woon- of eetkamer. Je kunt een dressoir ook in de hal of gang plaatsen, het is fijn om daar ook een plek te hebben om spullen op te bergen.

Welke maat dressoir past bij mijn huis?

Als je een grote ruimte tot je beschikking hebt kun je kiezen voor een groot dressoir. Heb je dit echter niet, en is je ruimte klein, is het aan te raden om een kleiner dressoir aan te schaffen. Of om te kiezen voor een wit model of een model met een lichte kleur, zodat de ruimte niet visueel overbelast wordt. Bij MB Meubelen bieden we je een selectie van moderne en stijlvolle dressoirs aan. Er zit ongetwijfeld een model voor jou tussen!

Waar kunnen dressoirs geplaatst worden?

Een dressoir kan worden geplaatst naast een TV-meubel, een vitrinekast of andere meubels. Met meerdere meubels in je kamer van de dezelfde set kun je een heuse meubelcompositie creëren. Met onze meubels die vaak mooi bij elkaar passen geef je je kamer zo een matchende en moderne stijl.

Een dressoir met of zonder poten? Een van de eerste vragen die we onszelf stellen bij het aanschaffen van een dressoir. Een dressoir dat op de grond staat oogt wellicht steviger, maar dit is zeker niet altijd het geval. Een zwevend dressoir, zonder poten, kan daartegenover weer lichter en stijlvoller overkomen.

Waarom een dressoir zonder poten? Zeker visueel gaat bij veel mensen de voorkeur uit naar een hangend dressoir, ze geven een gevoel van ruimtelijkheid en moderniteit. En, zeker niet onbelangrijk, het is een stuk praktischer que onderhoud en schoonmaken. Zo hoef je niet meer al kruipend de vloer over om het stof onder het dressoir te verwijderen. Ideaal toch?

Kies een dressoir uit ons assortiment die bij jou past!


Andere categorieën van moderne woon- en eetkamermeubels die interessant voor je kunnen zijn:

 • We hebben allerlei soorten woonkamer meubels, kies degene die het best bij jou past
 • Ontdek ons brede assortiment aan TV-meubels, er zit vast en zeker iets voor je tussen
 • bekijk ons aanbod aan vitrinekasten, een perfecte aanvulling op je woonkamer
 • Op zoek naar wandplanken of -rekken? Klik hier