Bed Bahia Wit

Bed Bahia Wit

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Wie zegt dat muziek en rust niet samen kunnen gaan? Dit model is de perfecte combinatie van een comfortabel tweepersoonsbed met daarbij de technologie van speakers met subwoofer. Dit bed heeft dus meerdere functies en zal uitgroeien tot het belangrijkste element van je slaapkamer.

Het houten frame van dit model is bekleed met hoogwaardig wit kunstleer, met een gladde en strakke afwerking. Het stijlvolle ontwerp van dit komt tot uiting in het hoofdeinde, dat is bekleed met een strook LED-lampjes. De intensiteit en de kleur kunnen naar jouw smaak worden aangepast. De houten lattenbodem heeft pneumatische cilinders. Eenmaal omhoog, geven ze toegang tot een grote opbergbox waarin je al je persoonlijke bezittingen kunt opbergen.

Dit bed is perfect om een momentje voor jezelf te pakken en te ontspannen met je favoriete muziek. Of natuurlijk even lekker los gaan met het juiste gezelschap. De luidspreker kan worden ingesteld via het touchscreen dat op het hoofdeinde is geplaatst. Je kunt je telefoon op laptop ook aansluiten op de luidspreker via Bluetooth, een USB-kabel of de Aux-uitgang.