Matrassen

Matrassen

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Het kiezen van een matras die bij jou past is cruciaal voor een goede nachtrust. Bij MB Meubelen hebben wij ons gefocust op een model dat goede kwaliteit biedt tegen een betaalbare prijs. Onze intentie is het aanbieden van comfortabele matrassen tegen een gunstige prijs. Het matras is stevig en een van de betere in zijn prijsklasse.
 

Enkele algemene adviezen voor het kiezen van een matras

De breedte van het matras: wij raden aan om voor twee personen een matras van minimaal 135cm te gebruiken, 150cm is nog beter.
De dikte van het matras: experts bevelen aan om te slapen op een matras van minimaal 15cm dik. Matrassen die minder dik zijn dan dat zijn voornamelijk ontworpen voor kinderbedden, stapelbedden, opklapbedden.
Ventilatie: wanneer twee personen op hetzelfde matras liggen kunnen de temperaturen hoog oplopen. Het is dus belangrijk om rekening te houden met het ademend vermogen van een matras.
 
Een goede nachtrust is van essentieel belang om weer op te laden na een lange dag en je lichamelijke en geestelijke gezondheid op peil te houden
 

Wat is het beste matras voor jou?

✅ Als je vaak op je rug slaapt en dus meet je gezicht omhoog ligt wordt aangeraden om een stevig matras te gebruiken, zoals het matras dat wij aanbieden.
✅ Als je voornamelijk om je zij of in de foetushouding ligt wordt juist een zachter matras aanbevolen.
✅ Als je wat te zwaar bent of overgewicht hebt kun je het best op een stevig matras liggen, zodat je niet te diep wegzakt. 
✅ Als je wat lichter bent kun je daarentegen beter op een zachter matras liggen die goed aansluit op je lichaam.
✅ Als je veel beweegt in je slaap is het raadzaam om een stevig matras te gebruiken.
 
Hopelijk hebben we je een beetje kunnen helpen. Gevonden wat je zocht? Koop je matras voor een goede prijs bij MB Meubelen! 

Ontdek exclusieve aanbiedingen en meubels van topkwaliteit bij MB Meubelen: