Bed Bahia Zwart

Bed Bahia Zwart

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Luister je graag naar muziek voordat je gaat slapen? Dan hebben wij het perfecte model voor jou. Naast de ingebouwde speakers heeft dit bed een zeer ruime en gemakkelijk toegankelijke opbergbox. Het enige wat je hoeft te doen is de lattenbodem op te tillen met behulp van de handgrepen aan de voorkant van het bed. De pneumatische cilinders houden het bed perfect open terwijl jij je spullen erin opbergt.

Dit tweepersoonsbed zal muziekliefhebbers zeker aanspreken. Je creëert gemakkelijk een muzikale sfeer in je kamer. Dankzij de vele aansluitmogelijkheden kunt je je telefoon, tablet of computer aansluiten op de luidsprekers van het bed op de manier die jouw voorkeur heeft.

Om de ultieme ontspanning te bereiken, vul je de muziek aan met een passende lichtshow. Dit is mogelijk dankzij de strook LED-lampjes die het hoofdeinde bevat. De tint en intensiteit van de kleur kan via de afstandsbediening worden gewijzigd. Zodra je de gewenste sfeer hebt gevonden, hoeft je alleen nog maar in dit zwarte kunstleren bed te gaan liggen en er voorlopig niet meer uit te komen.