Bed Nitas Wit

Bed Nitas Wit

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Dit tweepersoonsbed met opbergruimte zal ongetwijfeld het belangrijkste element van uw slaapkamer worden. De witte kleur van het kunstleer, dat de houten structuur van het bed bekleed, zal de decoratie van je kamer verfrissing en vernieuwing brengen. Geef je kamer een vleugje moderniteit met het bed Nitas. De LED-stripverlichting omringt de gehele onderkant van de bedconstructie op een elegante manier.

Het bed heeft een grote en gemakkelijk toegankelijke opbergruimte die zich onder de opklapbare bedbodem bevindt. Dit ingenieuze detail is een praktisch voordeel waarmee je je opbergruimte kunt vergroten. Zo houd je je huis dus een stuk gemakkelijker schoon. Bewaar er: dekbedovertrekken, lakens, dekbedden, kussens, kleren, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos, alles wat je niet in het zicht wil hebben, kun je in deze ruimte kwijt.

Dit bed is een uniek model en biedt vele mogelijkheden. Dit model zal een ontspannen sfeer in je kamer creëren. Ben je opzoek naar een modern en stijlvol bed voor een aantrekkelijke prijs? Dan is dit model zeker iets voor jou!