Bed Nitas Zwart

Bed Nitas Zwart

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Dit model is zowel eenvoudig als elegant,het creëert een contrast tussen verfijnde materialen en modernere accessoires. Op het eerste gezicht zal alleen het design van het bed je opvallen, maar dit bed bevat een nog een groot pluspunt. Namelijk de grote opbergruimte wanneer je het bed opent. Je kunt er alles in opbergen wat u tijdens de seizoenswisseling niet meer nodig hebt: beddengoed, kleding, accessoires, et cetera. Dus naast een mooi en modern bed haal je ook een extra opbergruimte in huis.

De strook met LED-verlichting die de structuur van het bed omringt, zorgt voor een modern accent dat de stijl van je slaapkamer volledig zal veranderen. De kleur van het licht en de lichtintensiteit kunnen met een afstandsbediening worden gewijzigd. Hiermee kun je verschillende stemmingen van lichteffecten creëren en deze aanpassen aan de stemming waar je op dat moment in zit.

Dit tweepersoonsbed zal de blikvanger in je slaapkamer zijn voor iedereen die je kamer binnenkomt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het te omringen met nachtkastjes en de kamer te versieren met lijsten, planten en tapijten die bij jou stijl passen. Geniet alleen of met z'n tweeën van ontspannende en aangename nachten in dit comfortabele tweepersoonsbed.