5 opbergmeubelen voor een opgeruimd huis

Woonkamer

Een schoon en opgeruimd huis zorgt ervoor dat je maximaal van je woning kunt genieten. Het gebruik van de juiste meubels kan dit een stukje gemakkelijker maken. We hebben een selectie gemaakt van 5 meubelstukken, zo kun jij moeiteloos je huis netjes houden.

Vitrinekast

Een vitrinekast is een een multifunctioneel meubelstuk dat je vrijwel in iedere kamer kunt plaatsen. In de woonkamer, de eetkamer, de keuken of zelfs in de badkamer. Het past overal en heeft in iedere kamer weer een andere functie. Het is ook veel meer dan slechts een opbergmeubel, je kunt er decoratie mee in de spotlights zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken om stof.

Dressoir

Dressoirs vind je in alle vormen en maten, bedenk in eerste instantie of je liever een staand of een zwevend dressoir wil. Het voordeel van een zwevend dressoir is dat het visueel minder ruimte inneemt en het makkelijker is om onder het dressoir schoon te maken. Een dressoir is uiterst geschikt voor het opbergen tafelgerei, maar je kunt er uiteraard van alles in kwijt.

Nachtkastje

Het ideale meubelstuk om kleine spulletjes in op te ruimen in je slaapkamer is natuurlijk het nachtkastje. Daarnaast is het ideaal om er spullen in op te bergen die je ’s nachts nodig kunt hebben, zodat je het direct bij de hand hebt. Berg er boeken en tijdschriften in op waar je voordat je gaat slapen gaan nog even lekker in kunt verdwalen. En plaats er een nacht

Schoenenkast

Als je de hal geordend wil houden, helpen rondslingerende schoenen niet bepaald mee. Een schoenenkast of -rek is een must-have voor een opgeruimd huis. En bedenk je dat een groot voordeel van het plaatsen van een schoenenkast in de hal is dat bij thuiskomst direct je schoenen kunt inwisselen voor je comfortabele pantoffels. Dat zit natuurlijk gewoon lekkerder en zorgt er ook nog eens voor dat je geen vuil van buiten naar binnenbrengt.

Opbergkist

Een opbergkist is uiteraard ideaal als je kinderen hebt. Je gooit zo al het speelgoed – hup – in de kist. Maar ook als je geen, of oudere kinderen hebt kan een opbergkist zeer functioneel zijn. Je kunt er namelijk van alles in kwijt. Zet je hem in de gang, dan kun je er bijvoorbeeld schoenen in kwijt en kinderen kunnen het gebruiken om op te zitten als ze hun schoenen aantrekken.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *